Heeft u verbouwplannen in uw bestaande huis of het huis dat u op het punt staat te kopen? Wij kijken graag met u mee.

Een verbouwing kent vele aspecten, waaronder: ontwerpen, vergunningaanvraag, constructieberekeningen, technische tekeningen, bouwbesluit, slopen, bouwen, afwerking, inrichting en natuurlijk de kosten en tijdlijnen.

Aspecten waar wij al ruim 20 jaar ervaring mee hebben in binnen- en buitenland.

Op het eerste gezicht lijkt een verbouwing redelijk eenvoudig in goede banen te leiden. De realiteit laat vaak anders zien. Onze ervaring is dat er doorgaans te veel partijen op een project werken die van elkaar niet precies weten wat ze doen. Gebrekkige coördinatie, beperkte interesse en minimale betrokkenheid, tonen zich direct negatief in kwaliteit, kosten en planning.

Door onze integrale aanpak van ontwerp tot realisatie, in combinatie met onze ervaring en kennis kunnen we dit voorkomen en concurrerend in prijs blijven.

Ontwerp:
Het begint natuurlijk bij het ontwerp, maar door onze integrale aanpak van ontwerp tot realisatie, kunnen wij ontwerpen niet los zien van alle andere fasen. Daar bij willen wij tevens van u horen hoe u in een huis leeft, wat u daarbij belangrijk vindt en wat u mooi vindt of juist minder mooi vindt, wat u vindt dat de verbouwing mag kosten en hoeveel tijd u voor de verbouwing voor ogen heeft.


Als we antwoorden op die vragen hebben, kunnen we aan de slag met de design fase.

Nu is het overigens niet zo, dat wij alleen maar concepten bouwen die we ook zelf ontworpen hebben. Het kan natuurlijk zo zijn dat u zelf al een architect in de arm heeft genomen.  

In dat geval krijgen we graag tekst en uitleg bij het ontwerp om onszelf in staat te stellen het vervolg van het traject te realiseren. Uw architect blijft natuurlijk onderdeel uitmaken van het bouwteam, waarbij hij of zij het design bewaakt.

Onderzoek:

De onderzoeksfase is de cruciale fase tussen ontwerp en realisatie. Dit is de fase waarin we kijken, wat de huidige status van uw pand is en wat er voor nodig is om binnen het nieuwe ontwerp te voldoen aan het bouwbesluit en aan het comfort niveau dat we vandaag de dag gewend zijn. Dit is de fase waarin het plan van aanpak met u maken en het budget en de tijdlijn gaan bepalen.

Bouw:
Gedurende het hele proces van ontwerp tot realisatie heeft u één contactpersoon, die het project leidt en de voorgang met u bespreekt. Ervaring leert dat tijdens de bouwfase wekelijks overleg met u een plezierige regelmaat is.

 Interieur:
Afhankelijk van het type interieur en meubilair, de materialen en het ontwerp, zullen we in goed overleg met u bepalen wat nieuw te kopen en wat op maat te laten te laten produceren.

De installatie van het interieur en meubilair, denkt u daarbij aan de badkamer, de keuken en kasten, maar ook eventueel de gordijnen en jaloezieën, doen we ofwel met ons eigen team of met een team van de leverancier.  

Styling en decoratie:
Uw huis is pas echt af, als het gestyled en gedecoreerd is. Wellicht dat u dat helemaal voor eigen rekening wil nemen, maar weet dat ook wij u hierbij kunnen assisteren.

 Verhuizen:
Dan is de verbouwing klaar en moet u nog verhuizen. Graag zijn wij u ook daarbij van dienst en staan we met ons team klaar om spullen uit te pakken en op hun plek te zetten en om u te helpen bij het ophangen van spullen en het installeren van tv’s of andere apparatuur.

verbouwplannen? in uw bestaande huis of nieuwe huis?

wij kijken graag met u mee
wij zijn 24sixandsundays

en realiseren complete woningverbouwingen

in Nederland en daarbuiten, van ontwerp en de verbouwing

tot en met de inrichting en styling