Het hele proces begint ogenschijnlijk met het ontwerp, maar door onze integrale aanpak van ontwerp tot realisatie, kunnen wij ontwerpen niet los zien van alle andere fasen.

Alvorens met het ontwerp te beginnen, starten wij bij het eind. We beelden ons in hoe het is als het kantoor klaar is en iedereen op zijn plek zit. Wij stellen ons de vragen: Is het een plezierige en inspirerende werkomgeving? Komen de klanten graag langs? Heeft het de look and feel die bij de DNA van uw bedrijf past? Wat is het budget waarvoor we dit alles gerealiseerd hebben en is het ons gelukt om het binnen de gesteld tijdslijnen af te ronden?
Als we antwoorden op die vragen hebben, kunnen we voor u aan de slag met de design fase.

Nu is het overigens niet zo, dat wij alleen maar concepten bouwen die we ook zelf ontworpen hebben. Het komt regelmatig voor dat een klant al een architect in de arm heeft genomen.  

In dat geval krijgen we graag tekst en uitleg bij het designconcept, om onszelf in staat te stellen het vervolg van het traject te realiseren. De architect blijft natuurlijk onderdeel uitmaken van het bouwteam, waarbij hij of zij het design bewaakt.

ONTWERP